Energie “lekken”.

Misschien ken je het wel: je zit in gesprek met een vriendin/vriend en je wordt meegesleept in het verhaal. Weer thuis merk je dat je ontzettend moe bent en zit je niet meer zo lekker in je vel. Je hebt geen zin meer in de dingen waar je vanmorgen nog zoveel zin in had en je gaat b.v. de bank op met koffie, chocolade/zoetigheid, telefoon en als het kan nog even lekker Netflixen. En in de avond besef je dat dit niet de dag was die je vanmorgen had bedacht en voel je onvrede.

Wat ik herken is: in jouw gesprek met de ander steek jij jouw “grens” over en je komt niet meer terug in je eigen energie. En thuis, in je eigen omgeving, merk je pas op hoe jij je voelt, b.v.: onrust, negativiteit, moeheid, etc. Vervolgens moet jij je energiepeil weer opvullen, daar vraagt je lichaam ook om, maar kiezen we helaas vaak voor dingen die voor een nog grotere dip zorgen wat het gevoel van onvrede weer stimuleert.   

Herken je dit en heb je hier “last” van? Ik kan je helpen inzicht te krijgen waarom je oversteekt zodat je ervoor kunt zorgen dat je bij jezelf blijft en geen energie meer “lekt”! Zo blijft je energie huishouding in balans en is er genoeg energie voor alle dingen die de rest van de dag wilt doen.      

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen dan kun je ëvt. een vrijblijvend oriënterend gesprek bij mij inplannen. Wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,

Natascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *