Reviews

Mijn naam is Michel en ik ben al enige tijd in therapie bij Natascha en in het kort wil ik proberen te vertellen hoe dat voor mij voelt.

In het voorjaar van 2018 heb ik een start bij Natascha gemaakt. Ik maakte al gauw stappen, door ontslag te nemen bij mijn werkgever, te gaan verhuizen naar een nieuwe stad etc. Ik nam beslissingen die ik voor mijn behandelingen misschien wel nooit genomen zou hebben.

Door de hectiek en de chaos in mijn hoofd besloot ik tijdelijk met de behandelingen te stoppen. Al gauw merkte ik dat ik hulp nodig had bij het maken van keuzes.

Sinds een paar maanden ben ik weer terug bij Natascha en daar ben ik heel blij mee. Er zijn veel dingen in het verleden in mijn thuis situatie gebeurd waar ik nooit goed mee om heb kunnen gaan. Doordat ik nu in therapie ben,  krijg ik vooral meer rust in mijn hoofd en begin ik steeds beter te begrijpen waar mijn manier van handelen op bepaalde momenten vandaan komen en daar wordt ik me steeds bewuster van. Kortom kan ik zeggen dat deze therapie mij echt verder helpt. Ik ben er nog lang niet, maar ik heb voor mijn gevoel de eerste stap gezet.

Mochten er mensen zijn die dit lezen en ook met dingen worstelen en er niet uitkomen, dan zou ik zeggen; ‘’grijp de kans om er iets mee te doen’’. Het zal je hopelijk verder helpen. Er is niets om je voor te schamen als je hulp zoekt. Het is goed om over dingen te kunnen praten en er iets mee te kunnen gaan doen, waardoor het je hopelijk verder helpt.

Michel K. uit Den Bosch

Als jong volwassene, kom ik wel eens wat hobbels in het leven tegen. Dit zijn vaak situaties waar ik zelf niet uitkom, maar nu door therapie/coaching wel. Waar ik tegen een muur loop, helpt Natascha om deze muur voorzichtig stap voor stap af te breken en mij tegelijkertijd handvatten te geven om niet opnieuw tegen zo’n muur aan te lopen. Dit doet ze met inlevingsvermogen, liefde en aandacht en door objectief te blijven. Gedurende de sessie monitort ze of de sessie niet te heftig wordt, en dat je niet vastloopt in je emoties.

Wat heeft Natascha mij te bieden:
Natascha heeft liefde, troost, aandacht, kleuren, een luisterend oor, ruimte om jezelf te zijn, objectiviteit, een spiegel, handvatten, adviezen, lekkere kussens, gezelligheid en lekkere thee te bieden.

Mijn ervaring:
Vanaf de intake voelde ik mij op mijn gemak bij Natascha. Natascha werkt samen met mij aan een prettige sessie waardoor ik met een fijn gevoel en meer inzicht op de situatie naar huis ga. Vanaf het begin van een sessie tot en met het einde pakt ze dit professioneel aan.

N. uit Oss

Ik heb een aantal gesprekken met Natascha gehad omdat ik nog een paar onopgeloste issues had in mijn leven die ik graag wilde aanpakken. Natascha heb ik ervaren als liefdevol, integer en open persoon.  Als coach geeft ze je een goed beeld, door dingen visueel te maken. Ik zelf heb dit als zeer prettig ervaren omdat ik ook erg visueel ingesteld ben. Dingen worden zo erg duidelijk en inzichtelijk.

Ook stelt Natascha je heel erg op je gemak, waardoor je makkelijk je zelf kan en mag zijn! Wat natuurlijk erg belangrijk is als je jezelf openstelt naar een ander toe. Kortom mijn gesprekken met Natascha zijn ontzettend fijn geweest en zij heeft mij een goed beeld gegeven van waar ik tegen aan liep.

Lieve Natascha jij bent een coach uit duizenden, dank je wel!

J. uit Veldhoven  

       

Een tijd geleden kwam ik via familie bij Natascha terecht. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde hier graag hulp bij ontvangen. Ik was op zoek naar een steuntje in de rug, een luisterend oor en iemand die mij kon helpen om te verwoorden wat ik voelde en doormaakte. Mijn vraag was oppervlakkig, maar het bleek veel dieper te liggen dan ik dacht.

Soms was het lastig, confronterend, moeilijk om naar een afspraak te komen. Natascha legde de zere plek bloot, liet me emotioneel door de pijn heen gaan, verwoorden wat ik tegenkwam.

We bekeken het van dichtbij en van een afstandje, vanuit een ander perspectief. Na een sessie liep ik vaak vermoeid maar opgelucht de deur uit.

Wat ik zou fijn vond aan de therapie bij Natascha was dat ze alles laat zijn wat er is, zonder oordeel. Ik merkte acceptatie, zodat ik zelf de pijn en verdriet kon gaan accepteren en langzaam los kon gaan laten. Soms lukt het zelf niet om ergens doorheen te gaan. Natascha heeft me hier letterlijk doorheen geholpen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om de therapie aan te gaan, ondanks de angst en onzekerheid aan het begon. Het heeft me sterker en een positiever mens gemaakt!

D. uit Den Bosch

Zoek je een fijn, open en warm persoon die zich met hart en ziel inzet voor jou, dan ben je bij Natascha aan het juiste adres. Door mijn gesprekken met haar heb ik beter leren luisteren naar mijn lichaam, wat heeft geresulteerd in een veel betere kijk op het zoeken naar rust en balans in mijn leven.

Natascha ondersteunt mij in het maken van vaak lastige keuzes, geeft mij opties om dingen via een andere kant te bekijken en gaat geen gespreksonderwerp uit de weg. Ik heb veel beter leren luisteren naar mijn gevoel en kan daardoor met veel situaties bewuster omgaan. Het fijne aan Natascha is dat ze heel goed door heeft hoe jij je voelt en daar ook erkenning voor heeft.

Daarnaast is ze ook to the point, wat naar mijn mening het perfecte uitgangspunt is om de ruimte te krijgen om te mogen groeien. Want om jezelf uit te dagen moet je soms door dingen heen die niet leuk zijn, maar waardoor je wel als persoon erom kan groeien.

Wat mij betreft zijn gesprekken bij Natascha niet iets wat je voor even doet. Af en toe even samen alles op een rijtje zetten zorgt er voor mij voor dat ik me bewust blijf van mijn valkuilen maar vooral ook begrip houd voor wie ik ben als persoon en dat ik niemand anders hoeft te worden. Natascha geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn!

B. uit Schaijk

Natascha als collega;
Natascha is een betrokken, aandachtige therapeut. In het therapeutisch werk is ze een goede luisteraar, stelt ze vragen ter verdieping en biedt ze veiligheid. Ze is open en helder in haar communiceren. Direct en waar nodig, in het proces, wel confronterend op een liefdevolle manier. Dit maakt dat de client zich kan overgeven aan zijn proces en steeds een laagje dieper kan waardoor er inzichten gaan ontstaan. De client komt terug in zijn eigen kracht en kan weer regie nemen over zijn leven.

A. uit Zwolle